söndagskväll

Skola imorrn efter en låååång helg. Har nämligen vart ledigt sen i torsdags, härligt härligt!! Känns ändå inte som om jag har gjort nåt speciellt ihelgen även fast jag haft fullt upp, men det är också ganska skönt. I fredags var jag hemmma och latade mig hela kvällen för en gångs skull, hade tänkt vara med vännerna mina men oturligt nog för mig så hade ALLA varsin date (!?) Funderar på om de hade någon slags konspiration mot mig för att få mig att begrunda mitt singelliv. Jobbade igår och helvete var det var jobbigt!! Fan vad trött jag var, inte alls på humör för att sitta i kassan i fyra timmar, plocka upp varor och ta ner cigaretter.. menmen känns nog bättre när lönen kommer sen hehe. Tog ändå igen det tråkiga med att gå till mia sen och vara en kort stund med henne, sannie, milla, john, adrian o eklund och sen sitta uppe med sanna hemma hos mig som vanligt. Hon har bott hos mig större delen av denna dag också, och druckit varm choklad, ätit lite allt möjligt, sovit mm. (uttnyttjat min gästfihet vilket jag absolut inte uttnyttjar när jag är hos henne) Har även smittat henne med att titta på konståkning och isdans på tv . Buggkurserna startade även idag och eftersom hjälptränarna mina var sjuka fick jag klara mig på egen hand men det gick självklart alldeles utmärkt ;) Har nu sedan jag kom hem ätit, pluggat, snackat i telefon med diverse människor och bara suttit här och inte gjort ett skit av allt jag borde göra. En helt vanlig, trött, tråkig söndagskväll med andra ord. Jag riktigt känner hur alla som läser detta borde hålla med mig..
gonatt!


SNÖSNÖSNÖ

Och nu, nästan tre månader för sent, kommer snön... Som jag har längtat!! Bättre sent än aldrig ändå! Firade dessa välkomna, kalla, skoförstörande snöflingor med att starta ett otroligt blött snöbollskrig med mia och mirre klockan 4 i morse på vägen hem från sanna. Tror aldrig att jag nånsin har haft så mycket energi som jag hade inatt alltså, förmodligen eftersom jag sovit väldigt mycket på sistone. Medan sanna, mia och mirre slitna fixade naglarna framför tv:n, låg jag och cyklade och gjorde sit-ups hehe. Medan sanna, mia och mirre satt i köket och skrev ner fest och vår-planer, övade jag livlig som jag var lite moves till radion. Och det var eftersom energin ännu inte tagit slut klockan 4 på morgonen som jag naturligtvis startade ett snöbollskrig. Inte likt mig att vara så energisk!! Nu, 19 timmar senare, är jag fortfarande lika pigg!!! Undrar hur länge det håller i sig? Förmodligen bara till imorrn...  Vad ska jag göra tills energin tar slut nu då så jag kan sova? Gå ut och rulla mig i snön kanske! Eller något som är riktigt riktigt tråkigt.. som att städa tex.. jaja jag tycker iallfall riktigt synd om alla er som inte ville ha snö!! bad luck for you!


Saga

Det var en gång en duktig flicka som efter att hon slutat gymnasiet direkt åkte utomlands för att upptäcka nya länder och festa loss. Hon öppnar flera barer över hela världen och blir stenrik och lever lyxrik.  Sen kommer hon på att hon slösat bort hela livet på oviktiga saker och åker till afrika för att rädda fattiga barn. Men efter ett tag åker hon hem igen och börjar festa som vanligt och dör tillslut av kokainmissbruk.

Snäll kusin spår mig en ljus framtid...

början på det nya året

Året inleddes passande med en förkylning två dagar efter nyår, vilket ledde till hemmaliggande i två dar. Med det gjorde egentligen inte så mycket eftersom sanna ändå också var sjuk, mirre inte hemma och milla och mia hade fullt upp med sitt. I och försig så hade jag lovat sex andra personer att fika eller gå på bio, men det får jag väl ta nån annan gång (vilket i mitt fall oftast betyder aldrig). Hann iallfall med en movienight, en släktträff och en gettogether innan lovet tog slut =)  (tur att jag festade första veckan) Nästan alla flickorna var för en gångs skull hemma, och med anna i telefon också så blev söndagskvällen en usual kväll med gänget. Hahaha inga kan disskutera sex som oss mina flickor ;) ni är såå jävla sköna!!! tyvärr ska jag nog inte gå närmare in på det.. Grattis också Anna till den lyckade daten där borta!! Tur att du hittade en dansk då alla amerikaner är så feta och kristna.. "jag ska inte kyssa nån innan jag gifter mig" hahahah :P (inget dåligt med kristna alltså, men herregud!!) När jag ändå kom in på det ämnet så kan jag ju passa på att berätta att mirre och millas förhållanden går bra som vanligt (alltså mirre och hennes kille och milla och hennes.. dom har inte blivit lesbiska på gamla dar nej), elins går braa, mia har blivit en liten......... :P  hahah och sanna kör för fullt som vanligt och jag lever lika mycket singelliv som alltid =) haha det är nog ändå ganska bra att vi är olika, annars skulle vi ha glidit ifrån varandra för länge sen.. skulle aldrig klara det här året utan er! (eller ha klarat det förra) hm borde jag kanske bli lite mer självständig?

Borde ockå börja planera året, som jag INTE har för vana att göra.. Men borde först spara ihop lite pengar så jag har råd med det jag planerar. Smart hanna!! bäst du börjar där då...


Nyår 2006/2007

Så var det slutet på ett år och början på ett nytt. Perfekt avslutning igår med först middag med släkt och vänner och sen festande med kompisarna! Galen natt alltså =) Men iallfall trevlig fest hos matte, vilket jag kommer ihåg trots vissa minnesluckor (och ramlande i stentrappa), och som sagt en bra avslutning på året. Det känns som om både jag och vännerna mina avslutade året på ganska bra sätt, dock på ganska olika sätt :P Även om jag kunde ha sluppit den sista en-timmes promenaden till tessie.. Nu kan jag äntligen glömma detta hemska år och börja om på nytt, jag veeet att det brukar låta så, men det här året kan omöjligt bli värre än det förra.  Då syftar jag på allt från skolbyte och skador till historier med folk och psykisk instabilitet :P Jag kommer iallfall välja att komma ihåg allt roligt under 2006 och glömma allt som är mindre värt att komma ihåg, och då menar jag verkligen allt från första januari till 31:a december. Skål för det nya året!!!

Nyårslöften? Nej,det är nog bäst att skita i dom om jag känner mig själv rätt. Men jag kan ju alltid bli mindre bra på att äta onyttigheter (dricka onyttigheter), äta ordentligt, sluta ljuga mig ur pinsamma situationer (!) och bli en allmänt bättre människa.

Ska nu efter en dag som ägnats åt sömn och onyttigheter umgås med mia och sannie och förmodligen sitta hemma hos mig och snacka skit som vanligt =D
GOTT NYTT ÅR!