GOD JUL!!

Då var det en kvart kvar till julafton då. Känns fortfarande inte som jul men har på något sätt lyckats få lite julkänsla iallfall =) Har varit en trött, trött dag efter festandet igår som inte blev som man hoppats att det skulle bli och gjorde att man gick halva natten och kom hem 4. Dessutom var nycklarna borta så jag var tvungen att sova hos Mia. ( I och för sig inget negartivt men ändå ganska irriterande) Har ändå hållt mig pigg större delen av dagen och farit runt och handlat allt det sista och slagit in alla julklappar och allting. Det är bara rummet som inte riktigt är färdigstädat, men det ska det bli så fort jag skrivit klart. Ibland undrar jag om jag borde öva på att städa lite oftare så jag kunde bli lite bättre på det, men vad tänker jag med egentligen? öva på att städa... det kan man ju inte göra.. vilket slöseri på tid.
Har iallfall lyssnat på alla julklappar, druckit julmust och julat mig hela dan, allt för att förbättra julkänslan lite och nu ska jag bara klä julgranen också så är jag nästan färdig med allt. Härligt att det är jul iallafall, även om den inte är som vanligt =D Den kom så fort, vart tog hösten vägen? Men ser fram emot julafton imorrn, eller rättare sagt om en minut!! Tänk alla paket och all mat och tomten :)
GOD JUL allihopa!! Ha en bra dag!!!!!

julklappsyra

Herregud säger jag bara... kom hem från stan för en timme sen och jag kan ju bara säga att det är kaos där.. men det är väl så det ska va i juletider =) köpte iallfall alla mina julklappar på en dag! vilket är rekord för min del =D detta kan i och försig ha berott på att jag bara hade tre att köpa och hade hjälp av sannis och elin, men jag är ändå stolt över mig själv. Det känns faktiskt lite sorgligt att julen inte är som när man var liten längre, då låg det tusen paket under granen och man gjorde massor med paket till sina föräldrar och syskon och hela släkten och allting.. i år: tre paket, ett till mamma, ett till pappa, ett till syster. Och ändå kostar det som om det vore tusen paket... Men julen är inte rätt tid att vara snål på ;)

Känns iallfalla skönt att denna stressiga vecka snart är slut. Har aldrig haft så mycket att göra i hela mitt liv känns det som. Jag hade faktiskt för en gångs skull planerat denna sista skolvecka för länge sen, men så kommer såklart tusen läxor och inlämningar och skit i sista sekund som ställer till allt.. Pluggade hela måndagen och tisdagen, igår firade jag lite jul med tjejerna och jobbade och idag köpte jag alla julklappar. Och imorgon är det bara att se fram emot att jobba igen :/ men det blir väl förhoppningsvis lite festande efteråt iallfall =)
Nu är det dags att plugga det allra sista för terminen, och det är ju en bra avslutning att skriva en artikel i historia och låtsas vara en romersk feminist :s whatever byebye.. (god jul i förskott)


lägligt sjuk

Och så när man som mest behöver vara frisk blir man sjuk.. som vanligt alltså. Skulle egentligen ha jobbat idag men var tvungen att en timme innan jag skulle börja ringa och säga att jag inte kunde.. dom blev ju inte så glada precis.. Men nu är jag iallfall tvingad att ta en paos från allt jag har att göra, vilket förmodligen är ganska bra. Har för en gångs skull fått sova ut ordentligt (det vill säga hela dan).  Hoppas ändå att jag på något sätt ska lyckas bli frisk till imorrn eftersom jag, om det blir som planerat, ska på danskurs då..

Har haft så mycket att  göra hela veckan så jag inte hunnit skriva. Men det har inte hänt så mycket värt att nämna förutom Red hot chili peppers konserten i måndags. Den var riktigt bra alltså!!! Hade sjukt kul =D
Igår var det dags för födelsedagsfest hos Petra =) var helt okej men gjorde dock så att det inte bara är det att jag är sjuk som är värt att beklaga sig över..


Ska nog fortsätta att sova lite nu i väntan på att sanna ska komma hem =)

puss hej


fredag

Suck har haft en hemsk hemsk hemsk dag, men blev på lite bättre humör när jag kom hem. Tänkte bara uppdatera här lite innan jag drar iväg. Ska ju iväg med tjejerna och käka middag i stan ikväll! Så bäst att jag bättrar på humöret lite =) Skönt att det är helg iallfall!! Ha en bra kväll, det tänker nämligen jag ha!! //Hanna

uttråkad

Höjden av uttråkning = att sitta och komma på beskrivande ord om en själv på varje bokstav i alfabetet.

Ambitiös
Bortskämd
Charmig
Duktig
Empatisk
Fåfäng
Galen
Hopplös
Intelligent
Jobbig
Kreativ
Ljuvlig
Mysig
Nostalgisk
Onykter
Pratglad
Rastlös
Svårbegriplig
Trevlig
Utåtriktad
Verklig
Xtrem
Y...........finns det ens några ord på y?
Z..........eller på z?
Åsiktsfull
Ätbar?
Öppen

ps. en del ord bör kanske ses med viss ironi ds. ex. intelligensen som i vissa sammanhang kan uppfattas som obefintlig ;)


weekend

Så har ännu en helg passerat utan några större händelser. Tog mig en tripp till rudbeck i fredags och tittade på nt-showen och var sen med sannie, millis,  john o robban i stan. Igår jobbade jag, förfestade lite och drog med tjejerna till en jonas. Vet ärligt inte riktigt hur jag ska kommentera kvällen. Lite konstig men ändå trevlig. Är nu dock rätt säker på vad min största negativa sida är.

Alla sov hos mig som vanligt och sanna är fortarande här klockan fem dagen efter precis som vanligt, och gjort så jag inte pluggat ett skit precis som vanligt. Allt är som det ska alltså. Vi har tjockat oss med pizza och coke och legat framför tv:n hela dan, så nu när det är kväll kanske det är dags att börja med allt man egentligen skulle göra idag..

Är föresten första advent idag ju! Kan behövas lite julkänsla i vinterkylan. Ska nog sätta upp en liten julstjärna i fönstret..  =)