hektisk natt..!!

Hade en mycket trevlig och konditionsgivande kväll (natt) i förrgår (igår)! Åkte iväg till lidingö på kvällen med anna sanna o alex där eriks polare hade fest.. Riktigt roliga människor där så man hade kul, men som vanligt så kommer man inte hem när man tänkt sig.. först missade vi en buss (Vart är Anna??!!!) sen missade vi sista bussen (Vart är Anna????!!!!) så sen var vi tvungna att GÅ till Ropsten, men väl där hade vi missat sista tåget (gissa varför).. Sån tur var hade vi trevligt sällskap av några killar vi lärde känna under kvällen, så vi tog en buss till sergelstorg och tog oss till fridhelmsplan och sov hos en av dom, jag är mycket tacksam för att jag slapp sova på en parkbänk i regnet, så tack!
Det mest irriterande var dock inte att vi inte kom hem, utan att jag hade en tid hos ordtopeden halv 9 på morgonen, så jag sov i två timmar, gick upp kl 7, försökte väcka sanna ( det är ingen idé att ens försöka ) och gick därifrån, åkte in till centralen och åt frukost på mcdonalds och åkte till ortopeden.. När jag kom till ortopeden fick jag veta att det var väldigt onödigt för datorerna funkade inte.. så jag åkte hem igen, sov i en timme och åkte iväg på möte i skolan.. Konstigt nog så var jag inte trött, uatn var social nog att lära känna en tjej i skolan, som jag upptäckte var en av killen vi just sovit hos bästa kompisar.. ibland är världen liten.. 

Nu har jag soovit länge inatt, men är fortfarande trött så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, för jag orkar inte sova mer..  men får väl hitt på nåt..!  //hanna
 


jaa..

har inget att göra och fick dessutom ett damputbrott alldeles i onödan när jag trodde att texten jag just skrivit raderats..menmen sånt är livet..
.. och anledningen till att jag skriver det här är att mitt lilla utbrott syntes tydligt i det här inlägget, så nu var jag tvungen att redigera om det..
//hanna


onödig? dag

Det här har vart en ganska konstig dag.. det är onsdag men det känns som fredag till att börja med, bara för att vi är lediga imorrn o på fredag.. Sen började jag kl.13 idag igen (gjorde det i måndags med ju) och gick till skolan, tittade på dans-tvåornas show och åkte hem igen.. onödigt? lite kanske.. men dom var duktiga iaf.. anledningen till att jag kunde åka hem direkt efter var att min kära basgrupp gjorde mitt arbete med tidningen som vi håller på med, dom redigerade utan att redigerarna var med, så jag hade helt enkelt inget att göra.. bra?..dåligt? har ingen aning.. skönt att inte behöva göra något kanske, men det hade varit kul att få göra nåt..
När jag kom hem tittade jag på ett inspelat avsnitt av cityakuten (jaaa jag veet.. men jag tycker iaf det är bra) och sen sov jag tills jag blev väckt när det va middag.. och nu har jag precis ätit.. En rätt så meningslös dag kanske.. men rätt skönt också.. Snart kommer iallafall annis hit och tittar på oc med mig! Dagens höjdpunkt =) Bäst att jag kommer på nåt annat att göra också eftersom jag inte kommer kunna sova inatt när jag har sovit på dan..det blir dagens problem det.. En till höjdpunkt idag var föresten att gick bra på engelska nationella fick jag reda på!!! wiii! 
Ni ska jag efter denna väldigt meningfulla text ta och städa upp lite på mitt inte så rena rum tills anna kommer.. inte för att hon inte har vart i mitt rum när det är stökigt.. men jag tänker vara lite snäll och bespara henne den äran idag..


söndag och schlager

det var ett tag sen jag skrev nu men det har inte hänt så mycket.. förutom att vädret har ändrats men så tråkig så jag skriver om vädret hade jag inte tänkt vara..
Det har vart en rätt lugn helg.. var med anna o mirre i fredags och igår var jag med mirre, sanna och robin och kollade på eurovision song contest, schlagerfantast som jag är =) men det var kul att finnarna vann!! även om ryssen var så söt så man dog.. men jag föstår att dom vann när de flesta av de andra var tjejer som var tvungna att kompensera den dåliga sången och dansen med att inte ha några kläder på sig.. och om man nu ska ta av sig kläderna kan man ju ändå ha fina kläder.. mest patetiskt var väl ändå makedoniens bidrag..haha såg ni dansen? o m g.. om hon hade haft lite mer kläder på sig hade man kanske inte sett att hon inte kunde vicka på rumpan.. Inte tänder jag på 40-åriga gubbar i gula kläder som inte kan rappa heller.. även om låten var helt ok.. i och försig så tänder jag inte på fem gubbar varav en med allvarligt psykfel heller som i Litauens.. men den låten har jag tyvärr fastnat på.. Jag tyckte om danmarks bidrag.. och där kom andledningen till att anna o mirre tycker att jag har dålig musiksmak (och godissmak) fram.. men saken är den att smaken är som baken, i mitt fall bred (där fick jag till det)..  nejmen jag tycker helt enkelt om det mesta när det gäller musik.. inklusive schlager =)

Imorgon börjar jag kl ett!! wiii! så nu ska jag sooova.. måste bara kommentera det jag just skrivit först och säga att jag säger att jag är inte är så tråkig att jag skriver om vädret, och så skriver jag om schlager.. hm.. aja godnatt!!




första sommarkvällen!!!

kom just hem från en trevlans promenad med  milla! och det är varmt ute! och sommar!! det luktade sommar ute och det blommar i träden och man blir sååå glad!!!! jag är överlycklig!!  fler sommarkvällar tack!! //hanna

palla sommar..

okej.. sommar för all del men den här värmen gör mig galen.. egentligen tycker jag ju om värme men värme, trötthet och dåligt humör är ingen bra kombination märkte jag idag.. asså orka sitta på ett syrelöst tåg med massa människor som jag känner svettlukten på bara genom att titta  på dom.
Vem behöver föresten alkohol när man har värme? jag va helt borta och vinglade och missade trappstegen ner för bussen och gick in i en stång istället när ja skulle av.. ibland lyckas man med det omöjliga och i det här fallet skyller jag på värmen. Desutom känner man sig aldrig fin på sommaren.. man bara går runt svettig och äcklig hela dagarna.. och när jag dessutom inte har fått dansa på en termin för min jävla fot så har jag blivit tjock nu lagom till bikinisäsongen.. såå härligt..passar på att klaga på att det inte finns några fina skor utan klack i affärerna när jag ändå håller på..och på att det ser ut som en noshörning har bott i mitt rum i några veckor men det är för VARMT för att städa.. nää jag pallar inte...
//hanna

we danced to the wrong song

var på modevisning idag!! fett nice.. shit va snygg du va anna!! fan vad grymma kläder också. Om alla killar hade såna kläder som den manliga delen av modellerna så skulle alla vara snygga.. den designern var verkligen duktig..
Kom just hem efter en härlig tur på stan med anna och mirre också. Om denna intressanta händelse orkar jag dock inte berätta eftersom jag nästan sitter och sover.. Jag vet att det är lördagskväll, och jag känner verkligen att jag borde hitta på nåt.. men jag orkar verkligen inte.. Detta kan iochförsig bero på att vi sov hos erik föregående natt och att man själv sov på en madrass-ände under sängen, menmen, trött är jag iaf.. Annars var det ju trevligt trevligt hos erik igår  med tjejorna o killarna! mm med några väl valda tv-program så..

nu ska jag försöka gå och lägga mig men gissar att jag landar i soffan först.. eller så fastnar jag vid datan.. aja hoppas det finns folk därute som orkar göra något bättre av denna varma sommarkväll än jag.. // hanna

lov..

och det ska va skönt med lov.. joo visst.. jag liiider av att vara hemma varje dag själv. Alltså det är klart att det är skönt att vara hemma men neeej en vecka är bara för mycket!!! när man dessutom måste plugga också så kan man ju lika gärna va i skolan.. där slipper man va helt isolerad från omvärlden i alla fall.. shit jag blir galen!!!!! måste träffa någon imorrn innan jag fuckar ur totalt.. jag får alldeles för mycket tid att tänka och jag tänker alldeles för mycket i vanliga fall. Var iaf lite social idag med mig själv och shoppade i stan..inte lika trevligt som med sällskap men är man i desperat behov av att  bara va ute bland folk så.. Utomordentligt väder idag också!! äntligen!! synd bara att man inte hade nån att dela det med.. aja nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv som har lov.. får väl tänka possitivt!! som att det är helg snart tex!! men jag ska nog ta det lite lugnt i helgen hade jag tänkt.. det kan ju också va trevligt ibalnd!.. men just nu känns det som om jag kan göra whatever bara jag får umgås lite med andra än mig själv, för mig själv har jag allt tröttnat på..


valborgshelg (?)

Oj så trevligt det är med valborg.. eller inte.. Alla har så mycket förväntningar så det blir aldrig som man tänkt sig. Började dagen med att åka till skansen och titta på fia o jenny som skulle dansa. Måste säga att man känner sig ganska ultimat-svensk när man sitter där bland alla pensionärer och barnfamiljer.. Drog också med mig anna mirre o rickard dit (ville ju visa riktiga stockholm för göteborgaren hehe) nejmen har ärligt talat lite dåligt samvete över att dragit med dom dit. Men Fia o jenny va ju duktiga ialla fall.  Det kändes iaf som om det skulle bli en kul kväll trots idiotgubbar med blekfeta magar och skinnvästar som sjunger elvis. Men sen blir det ju som det blir. Fattar inte hur det kan komma sig att man har tre fester på g från början och sen helt plötsligt inte har nån?? Så då blir det ju så att man får gå och leta fester istället. Tyvärr så var vi tvungna att dumpa rickard o mirre på vägen (FÖRLÅT!!) och gå en hel del.. men festande blev det ju ialla fall.. vette fan om det är possitivt lr negativt menmen.. sen är det ju alltid trevligt när vännerna lämnar en med en anna mitt ute i ingenstans (lr nånstans var det säkert men visste inte det då)=).. jaja.. inga kommentarer om resten av kvällen iaf.. men det är alltid fun fun fun att umgås med dig annis!! (fett fucking fult you know)

Underbart att umgås med polarna hos sanny i lördags också. fan vi är grymma på att laga mat ju elin! och ni andra är väldigt bra på att diska =P härligt med besök från mirre o rickard och alltid trevligt trevligt när john invaderar. 

Idag ska jag sova sova sova.. fast så blir det aldrig.. kommer komma på nåt annat att göra.. skönt att jag är ledig imorrn iaf. Synd för er andra som inte är det. //hanna