Härliga morgon!

Hade min allra bästa morgon på länge idag.. Det började med en väldigt väldigt solig start på dagen när man tittade ut genom fönstret. Skulle till tandläkaren och mötte Amanda på tåget vilket gjorde att jag fick trevligt sällskap på vägen. Sedan tog det bara 5 min hos tandläkaren, och inte pallar man åka tillbaka till skolan inte.. Så jag tog t-banan från medis till centralen. Gick till gallerian och satte mig på Coffehouse, drack världens godaste espressodrink och pluggande franska. Det finns ingen skönare en stan på vardagsmornar efter rusningstid. Lugnt och skönt. Och när gallerian öppnade var det dags för en shoppingtur.. Första morgonen utan stress på länge. Och sedan har det varit varmt, skönt och soligt hela dagen! Dags att sova nu och hoppas på att nästa dag är lika härlig! ♥

Semester nån?

Sannie's back from NY again!! Med massor av kläder självklart, tillbringade en del av eftermiddagen idag med att snoka igenom inköpen och umgås lite med henne och mia. I'm glad you're back sannie!
Skulle göra nästan vad som helst för att bara få komma bort från Sverige just nu. Shoppa lite, äta lite, få en nice tan. Men nej nu sitter man här o pluggar och halvsover istället. Trött som fasen och klockan är bara tio. Suck. Semester! Vad härligt ordet låter... stränder.. värme.. drinkar.. Back to reality. God natt ♥

Lördag

God morgon! Äntligen helg igen.. fy fan vilken vecka även om den har varit relativt lugn. Hade skitkul förra helgen föresten. Blev en helhelg på tävling i Uddevalla, en ganska så mysig liten stad faktiskt. Men var lagom trött när jag kom hem vilket betydde att jag inte var på topp när jag skulle ha buggkurser på söndagskvällen. Menmen det tar jag igen imorrn.
Igår blev det shopping i stan med mamsen. Något som vi båda gillar ;) Kom hem med två par skor, en väska och lite annat.. man mår alltid bättre av lite shopping! sen skulle vi gå o käka tapas, men vi var helt slut så jag drog hem och hyrde film med mirre o rickard istället. Thank you for smoking. Me like. 
Och idag blir det till att jobba kväll. Usch och fy. Men jag slipper vara hemma och städa tomten med resten av mitt kollektiv iallfall.
Funderar just nu på om jag ska festa ikväll eller ta det lugnt efter jobbet. Får se. Otroligt skönt med lördag även om jag ska jobba!! Det borde finnas fler lördagar. Punkt slut.  

One year

Och så på fredagen den trettonde firas det ett-års-bloggande!! Helt sjukt vad snabbt tiden går. Och på denna kära ett-års-dag har jag tagit ledigt från skolan och ska åka iväg till uddevalla, tävling imorrn igen. Typiskt att jag ska bort när vännerna mina för en gångs skull inte jobbar. Menmen. Det här året har varit.. jag vet inte.. annorlunda. Livet har förändrats. Men det gör det väl alltid antar jag. Kom just hem från en trevlig liten utflykt till hemköp för att köpa glass och ta ut pengar, det är så jävla varmt idag =) Måste skynda på lite nu för jag blir snart hämtad, och har fortfarande inte ätit lunch eller packat färdigt!! Ciao!

Någon slags självinsikt

Skärpning Hanna! Du sover för mycket, du äter för lite, du är alltför tråkig och du har knappt umgåtts med någon på en vecka! Du är så dum i skam! Hm.. Jag ska nog ändå inte vara för hård mot mig själv, trött måste man få va ibland. Men nu får jag allt ta och pigga till mig. Om jag orkar göra något åt saken. Har pratat en massa med anna hela veckan och mirre kom äntligen hem idag så dom får nog ner mig med fötterna på jorden igen. Måste fan sluta sova, klippa håret och festa lite.
Dagens höjdpunkt. Manchester totalkrossade Roma. Hahaha. En fröjd för ögat. Måste dock erkänna att jag inte följde hela matchen. Har annars haft en otroligt klumpig dag. Och då menar jag att jag var ännu klantigare än vanligt. Tänker inte ens nämna vad jag har ställt till med..
Nu sitter jag iallfall här och skriver skit när jag egentligen ska plugga franska. Så det är nog bäst att jag sätter igång. Men ska nog gå och göra mig en chai latte först. Pusss


Glad påsk

Och påskafton tillbringar man då.. hemma.. och på jobbet. Familjen har åkt iväg för stort påskfirande med släkten och själv sitter man här och väntar på att börja jobba. Just nu vill jag inget hellre än att följa med och fira påsk.
Har nu också brytit min vanliga nyttighet och ätit godis. Tycker att man får göra det på påsken. Men det är inte lika gott med godis längre tyvärr.
Ska nog börja springa runt och göra mig i ordning i takt till musiken på vinyl 107.1 som strömmar ut från radion hehe. Let's twist again baby..
Glad påsk!

Trött

Trött så trött.. Veckan har hittills gått åt till att göra.. ingenting. Och jag är ändå så trött. Det vettigaste jag gjort är väl att tvinga mig ut på promenad, umgås lite, prata med anna i telefon (vilket lär costa cara) och gå till läkaren. Tog mig dessutom en sväng till cofi igår med madde. Sover just nu långt mer än 12 h per dygn. Och jag bryr mig inte. Det är ju så skönt att sova. Förkylningen har så klart drabbat mig nu också bara för att det är lov. Som vanligt då. Mia kan vara glad att hon i morse gav sig av till Gran Canaria. Ska nu ta en ipren, röja upp i rummet och sova. Ciao.

påsklov

Tävling i lördags igen! Västerås denna gång. Den tråkigaste, segaste och mest oorganiserade tävlingen någonsin, men hade ändå rätt skoj. Hade ju sällskap av anna, lottis, erik och sara och dessutom träffade jag daniel och det var ju ett tag sen. Gick dåligt för klubben iallafall, så bättre lycka nästa gång allihop!

Och nu är det ju lov också.. sjukt skönt!!! Ska bara ta det lugnt hela lovet. Har idag bara sovit och tagit en liten prommis med mia i det vackra vädret. Härligt härligt. Får se vad som hittas på ikväll. Nu ska jag sova.