dagen efter

haha fan vilken kväll igår alltså.. vet inte om jag ska skratta eller gråta.. så jag väljer att skratta. Tillbringade kvällen och natten festandes hos alex och jag tänker inte kommentera kvällen med mer än att iallfall jag hade kul =) Har otroligt nog också haft en ganska skön dag idag med, även om gårdagen har satt sina spår.. Nu ser jag fram emot en lugn kväll...

längtar!!

lov nästa vecka!!!! ska bli sååååå skönt!!!!!!! men som vanligt när det gäller mig så har jag en massa att göra så det blir inte till att lata sig en hel vecka...tyvärr.. men skolan slipper man ju iallfall :)
så nu har jag för mn egen skull gjort en liten lista så jag inte ska glömma bort nåt som ska göras:

- festa (tvivlar på att detta kommer glömmas bort menmen)
- städa (ska förhoppningsvis glömmas bort)
- shoppa ( behövs verkligen) 
- köpa mobil (detta kommer jag med all sannorlighet glömma om jag inte påminner mig själv)
- ringa anna!!! får absolut inte glömma! (måste dock öva min engelska lite först innan jag ens vågar säga hi till hennes american family)
- jobba (det vore väldigt pinsamt att glömma)
- var det nåt mer? ja förmodligen... men det har jag redan glömt bort...

boooring

har pisstråkigt... bara pluggar pluggar pluggar sover och pluggar ännu mer nu för tiden.. orkar inte mer.. Men har engelskaprov imorron så jag få helt enkelt ta o skärpa mig och se fram emot höstlovet om två veckor. saken är bara den att även om jag nu skulle ha nån tid över skulle jag ändå inte ha nåt att göra.. får fortfarande inte dansa och polarna har fullt upp.. suck.. aja snart är det helg =D synd bara att jag ska jobba på lördag... hm men får väl ta en sak i taget..
puss hej

Ha den äran Hanna

ojdå nu var det väldigt länge sen jag skrev, men jag har verkligen haft fullt upp.. Går i Vilunda nu och det är jävligt skönt faktiskt.. behöver inte gå upp tidigt, inte plugga ihjäl mig och inte vara fin i skolan =) Duger alldeles utmärkt för mig, även om jag förmodligen kommer byta skola i trean igen.
Så nu pluggar jag större delen av tiden, anstränger mig för att hålla reda på alla buggkurser hit och dit, och försöker hinna med kompisarna och festa lite. Men livet känns iallfall ganska lugnt jämfört med hur det var förut..

Fyllde år i lördags!!! Så det har blivit födelsedagsfirande större delen av helgen. I fredags överraskade mina älskade kompisar mig med tårta, tack!! Och eftersom jag bestämt för ganska länge sen att jag inte skulle sitta hemma o häcka på födelsedagen så åkte jag i lördags iväg på buggtävling i Ludvika. Hade verkligen skitkul!! Och det gick så bra för Väsby dansklubb också!! Tre pallplatser!! Bra födelsedagspresent =) Tyvärr så gjorde allt hejande att jag inte är på topp just nu.. har riktigt ont i halsen, menmen det var värt det.
Igår firade familjen mig också.. det är alltid trevligt, man känner sig som fem år igen =D

Nu är det bara att vänta ett år till då, så är man 18 sen..