zzzzzz...

Borde allt ta och sova lite eftersom jag sover alltför lite nu för tiden, men vem behöver sova? Var visst ett tag sen sist jag skrev, men det har ändå inte hänt så mycket. Har mest försökt att undvika att bli sjuk och pluggat ungefär. Umgåtts lite. Haft det allmänt lugnt och skönt. Men nu är jag allt trött på att ta det lugnt!! om jag bara får sova ut ordentligt först så ;) Och det är ju snart lov, och även om jag ska jobba större delen av lovet så lär det ju hända lite saker iaf =) om jag känner flicksen mina rätt så lär ju något kommas på!
Vad har jag gjort idag då? Inget speciellt. Vart i skolan.. blivit trakasserad för min dåliga godissmak.. sovit lite.. Livet leker.. Nejmen Erik ringde faktiskt och frågade om jag ville följa med och dansa idag så jag har faktisk allt motionerat lite också. Och haft kul. Och för att knappt ha rört mig på ett år och ha en skada som inte har läkt så tycker jag allt att dansen min ändå är på topp :) (eller så bra som den kan bli just nu iallafall) Tänkte ta och läsa lite italiano nu och sedan komma i säng i skaplig tid för en gångs skull.. och se fram emot lovet.. gonatt på er alla!!

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag.. denna underbart kärleksfulla dag som påminner alla singlar så lägligt på vårkanten år efter år om hur ensamma de verkligen är. I år inklusive mig såklart. Det gjorde dock inte så mycket idag eftersom min familj och iallafall en av mina vänner (den enda som nästan är singel just nu) valde att beblanda sig med mig ikväll ;) Så nu har jag och mia suttit här i några timmar och tjockat oss med semlor och skålat lite. För kärleken naturligtvis. Naaaw. Hade också en rolig timme framför "lustgården" på tv. Har faktiskt inga fler kommentarer om dagen. Förutom att jag för övrigt precis som förra året tycker att alla hjärtans dag fokuseras för mycket på kärlek mellan olika personer och inte kärlek i sig. (haha filosofiskt sagt av mig va?) Dagen till ära tar jag iallfall fram min lite mer poetiska sida och säger "Skål för kärleken!!"

a hard work

Kom just hem från mitt senaste försök att lära folk att dansa och om jag får säga det själv så gick det utomordentlgit bra, men fy faaan vad det ska vara jobbigt ibland!! Tur att jag har gymnasieelever efter barnen så jag blir på lite bättre humör innan jag åker hem iallfall. Man blir ju lite irriterad när man inte kan få en del hopplösa fall att dansa i takt eller snurra rätt. Jag veet att en del helt enkelt inte har den förmågan och kordinationen så jag ska tänker inte klaga, och eftesom jag är en snäll och trevlig danslärare avreagerar jag mig naturligttvis inte på dom utan väntar med det tills jag kommer hem. När de små skitungarna (som jag egentligen tycker väldigt mycket om) sätter sig ner på golvet och säger att de inte kan och vägrar dansa är jag väldigt väldigt nära att tappa tålamodet. Istället ler jag och säger "antingen får du dansa eller så får du gå och sätta dig". Visst är jag duktig? Jaa jag måste fan ta och berömma mig själv lite. I´ts a hard work.

partyparty mia ;)

Haha som vanligt sätter mia fart på festerna!! självklart blev hennes egen 18-års fest partyparty!! Hade en utomordentligt fartfylld kul kväll, jaa eller det jag kommer ihåg var kul iaf om man säger så. Började med trevlig middag med alla tjejerna och diverse förfestning och sen kom resten på gästlistan (och blandade människor som inte stod på gästlistan) =) Ytterst trevligt att träffa människor man inte sett på länge iallfall!!
Blev festande till ca 5 och så blev vi utkastade, och eftersom sääännie och mia lovat folk att sova hos mig så trängde tre killar och två tjejer ihop sig på mitt lilla rum, så natten tillbringade jag alltså ganska ihopklämd. Men man får väl ta fram humorn och se det komiska i det hela =D Mådde iallfall skit igår efter något för mycket vin och lite för många drinkar, but that´s life. Skulle både på teater och åka o dansa så det gick ju som det gick, men festen var ju värt det!! Nu när du är 18 så hoppas jag på fler fester hemma hos dig mia!!!! Shake it ditt lilla fyllo ;)

ska dra till sannie och umgås lite nu! pösss på er allihopa!! (tack för festen mia!!)

GRATTIS MIA!!!

Min lilla mia fyller 18 idag!! Herregud vad tiden går snabbt.. Hoppas att du har haft bästa dan idag!! Tur att du fyller år så jag har något att glädja mig åt denna otroligt regniga dag!! Looking forward to tomorrow gumsi ;) Grattis älskling!!