Cam's födelsedag

Idag fyller Milla 18!! Grattis!!! Vi var och firade med släkten hennes idag, det var jättemysigt. Lite för mycket påfyllning i glasen kanske med tanke på att det ju är danskurser på söndagskvällarna för mig, men sånt är livet! Tyvärr är cam lite sjukling nu i helgen så vi firar ordentligt nästa helg istället!

För övrigt var jag och fikade med annie i stan i fredags efter en kämpig vecka, det var länge sen så det var välbehövligt. Sen var jag ute och så jobbade jag igår. Jag är alltså inte sådär jätteutvilad efter helgen, men nu är det bara en vecka kvar och sen lov så det ger sig. Fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt den här veckan, men får ta en dag i taget. Har också tagit på mig att ha ännu fler buggkurser några veckor framöver eftersom det var sista gången idag, och jag som hade tänkt att ta det lugnt. Menmen. Tävlarna behöver ju ändå träning och några små kronor extra trillar ju in iallafall.

Känns konstigt nog som om jag har en massa adrenalin i kroppen samtidigt som jag är trött, kan bero på att jag är övertrött i försig. Ska iallfall skriva klart ett referat på engelska och plugga internationella relationer innan jag ska sova. Så inga gäspningar här inte!  Grattis igen cam!!!! 


Citat som jag uppsnappade på tåget till stan i fredags:

"...annars kan vi dra till laroy och knulla drinkluder"

... hmm...


Kommentarer
Postat av: i

Va duktig du e som jobbar hanna :D
haha vilket jävla citat

Postat av: hanna

haha va duktig du är isa som läser min blogg jämt!

2007-10-22 @ 21:35:27
URL: http://justhanna.webblogg.se
Postat av: Anonym

haha duktig??
det är ett rent nöje ;D
ses imorrn

2007-10-22 @ 21:47:39
URL: http://isabellemannersjo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback