tvärvändning

När jag skulle börja gymnasiet efter nian hade jag bara ett starkt kriterium- INTE vilunda. Värsta mardrömmen var (och är) att bli fast i kära gamla väsby för all framtid. Och ett och ett halvt år senare gör man vad? jo man går på vilunda och jobbar på hemköp. wiii!!
Positivt är iallfall: När det gäller vilunda:  jag behöver inte behöver gå om ettan. När det gäller hemköp: Jag tjänar pengar.  

Nu efter att ha sagt hej då till alla i skolan och sprungit runt och kollat olika gymnasium hela veckan är det skönt att ha bestämt sig.. Och enda anledningen till vilunda är helt enkelt att jag måste läsa igen så många ämnen på fritiden som jag inte läst i ettan att jag inte skulle hinna om jag skulle åka fram och tillbaka till stan varje dag..  Det kommer kännas konstigt att inte göra det nu när man har gjort det i ett år. Och det var så skönt att ha nära till allt i stan från skolan. Usch jag kommer verkligen sakna att va i stan så ofta.. och alla kompisar också.. får inte glömma att hälsa på.

Denna dag ska jag inte slösa bort som jag har för vana att göra nu för tiden, utan jag ska tillbringa den med mirre hade jag tänkt.. om hon bara kan komma hem från skolan nån gång. Men jag vet tat hon slutar 16 så jag tänker INTE ringa. Har nämligen bombaderat mina stackars vänner med telefonsamtal hela veckan eftersom jag mest bara åkt runt eller vart hemma och inte haft nåt att göra.. Förlåt!!!

Tänkte vara skadeglad och hoppas på att alla andras liv också går i oförutsedda riktningar, men jag dämpar mitt djävulska jag och önskar istället alla en bra dag. //Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback