More mistakes

Sommaren fortsätter och med dem alla mistakes som hör till.. och eftersom Anna så flitigt har räknat upp de tre första så kan jag ju lika gärna fortsätta med tre till, som jag helst skulle vilja dränka i den leriga vattenpölen som jag nätt och jämt undvek att trampa i idag (tillsammans med Thomas Ledin och hans "Vi är på gång".. att han inte har fattat att det bara är han som går i gång på den) .
Aja här kommer misstagen.. Läs de första på Annas blogg
http://annaforalltid.blogg.se

4: Inte sommarjobba, "det är ju trots allt sommarlov och det finns MASSOR att göra som INTE kostar pengar" (som att sola..... och titta på sex and the city.... och... hm... sola...)
Fel sååå fel.. efter att solat och badat några dagar i rad och gått runt i samma kläder i tre veckor börjar de där pengarna kännas ganska lockande.. (Det är dock viktigt att inte gå till överdrift så man hinner ha lite kul med pengarna också..)

5: Tro att eftersom man inte anstränger sig så mycket nu när det är sommar behövs det inte ätas så mycket, det är ju ändå för varmt för att få i sig mat (onyttigheter som glass och godis får däremot alltid plats i magen) 
Fel. När man har mått skit i tre dar efter att inte ha ätit ordentligt och bara levt på socker, och dessutom har tränat utan näring, så jaa mår man som sagt skit.

6: Tänka att "Jaaa det är sommar, då kan man ju få allting gjort som man inte brukar ha tid att göra"
Lika fel som alltid. Trots all ledighet förblir rummet dammigt, kläderna ligger fortfarande över golvet, papperena är kvar på skrivbordet, skorna som man gått och trånat efter är fortfarande kvar i affären, alla ny glassorter är inte prövade och rummet är inte ommöblerat... ja ni vet vad jag menar. 


Kommentarer
Postat av: anna

så bra hannis nu har vi ännu mer att få ångest över innan sommaren är slut ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback